トーマス・ヒンリヒセン氏(TH International GmbH CEO) (通訳あり) 1968年生まれ。産業機械と制御工学の実習生として、プロとしてのキャリアをスタート。IHKニュルンベルクでのエレクトロ・エネルギー技術の学士号を完了。マシナリーパークのメンテナンス、機械生産工程の改善、エネルギー消費管理を、技術部門長として担当。その後、ドイツの大学Märkische Fachhochschuleへ再入学。1997年、ドイツ系グローバル企業の製品認定副部門長に就任、日本へ移住。企業収入を2倍成長させ、毎年2桁のEBIT成長を達成。2011年、ドイツへ帰国し、西ヨーロッパ全域製品テストマネージャーとしての新たなキャリアをスタート。オーストラリア、ハンガリー、トルコ、オランダにおいては、中間管理職として、主にセールス、構造改革、新規事業にフォーカスし、家具のラボラトリー、4500平米の研究所を含む本社、企業合併後の経営統合、事業開発を行い、さらに、現地従業員のための研修も担当。
バスチャン・シュヴィタール氏(Berlin Food Tour & Go Sake Project CEO) (英語、通訳なし)※英語で議論が行われるバスチャンテーブルをご希望の方は、申込時にその旨をお申し添えください。優先的にバスチャンテーブルにご案内致します。
Bastian is CEO and Co-Founder of Go-Sake. The first designed, handcrafted Japanese sake-to-go!
The company was founded 2017 to promote Japanese sake culture in europe. Go-Sake curates premium sake from little sake breweries and supports Japanese sake breweries in bringing and introducing their handcrafted sake to/in Germany. Go-Sake stands for 180 milliliter and for a new modern way of sake consumption, in a contemporary packaging.Go-Sake was awarded recently in the List of the best Craft Sake within the biggest German Sake Tasting 2019 by Meininger. Go-Sake stands for a conscious “cleaner & healthier” lifestyle: an all-natural brewed and vegan alcoholic beverage.